Pengrawit ‎– Gendhing - Gendhing Pahargyan Manten (Wedding Ceremony)

Label:
STSI Indonesia ‎– none
Format:
CD, Album
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Ketawang Sekarteja, Laras Slendro, Pathet Manyura / Temanten Putri Mios
2 Ladrang Rajamanggala, Laras Pelog Pathet Nem. / Duta Pamentuk
3 Ladrang Wilujeng, Laras Pelog, Pathet Barang. / Temanten Kakung Rawuh
4 Kodhok Ngorek, Kalajengaken Ayak-ayaken Umbul Donga, Laras Slendro Manyura / Panggih Temanten
5 Ladrang Tirto Kencono / Besan Rawuh
6 Ketawang Tumadah, Laras Pelog Pathat Nem / Upacara Kacar - Kucur
7 Ladrang Mugi Rahayu, Laras Slendro, Pathet Manyura / Upacara Sungkem
8 Rerepen Dandanggula, Kalajengakan Ayak-ayak Slendro Manyura / Kirap (I) Kanarendran
9 Ketawang, Langenggito Srinarendra, Laras Pelog Pathet Barang / Kirap (I) Kanarendran
10 Ketawang Mijil Asri, Laras Pelog Pathet Barang / Kirap (II) Kasatriyan
11 Ayak-ayakan Laras Slendro, Pathet Manyura / Bedhol Temanten
12 Tedhak Saking, Laras Pelog, Pathet Barang / Bubaran

Credits

Notes

recording with Pro-Tools in Studio Sembilan Belas STSI Surakarta

Reviews