Ансамбл За Народни Песни И Ора "Кочо Рацин"* ‎– Кочо Рацин

Label:
PGP RTB ‎– NK 10388
Format:
Cassette, Album
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

A1 Провикна Се Зелен Здравец
A2 Орото - Беровка
A3 Младинско Оро
A4 Еднаш Минев На Мостето
A5 Орото - Чучук
A6 Орото - Беранче
A7 Оро - Пајдушката
B1 Девојче, Девојче
B2 Фестивалско Оро
B3 Каљо, Калино Девојче
B4 Орото - Охридско Вртено
B5 Три Години Кате, Болан Лежам
B6 Орото - Баба Ѓурѓа
B7 Орото - Пембе Велешко
B8 Орото - Малешевка

Companies, etc.

Credits

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: SOKOJ

Reviews