Вања Лазарова - Димитровска* ‎– Македонска Фолклорна Антологија

Label:
МРТ ‎– МП 21255
Format:
Cassette, Compilation, Stereo
Country:
Released:
Genre:
Style:

Credits

Notes

Придружува Триото кавали на МРТ (А2, А4, А5, А7)
Снимено во студијата на МРТ

Извршен продуцент: Душко Димитровски
Уредник: Методија Автовски
Одговорен уредник: Јане Коџабашија

Македонска Радио Телевизија
ДЕ Музичка и касетна продукција

Според мислењто на Министреството за култура бр. 07-1331/2 од 12. 02.1998 година за ова издане се плаќа повластена даночна стапка.

Reviews