Верица Ристевска* ‎– Македонска Поп Класика - Летај Галебе

Label:
МРТ ‎– МП 42061
Format:
CD, Compilation
Country:
Released:
Genre:
Pop
Style:

Credits

Notes

Македонска Радио телевизија
ДЕ Музичка И касетна Продукција

Снимено во студијата на МРТ
Исполнува: Ревискиот оркестар на МРТ

Графички дизајн и фотолити ТОТЕМ
Уредник: Трајче Органџиев
Одговорен Уредник: Кокан Димушевски

Reviews