Гарабет Тавитјан* Со Браќата Тавитјан* И Најголемите Балкански Пејачи ‎– Македонското Срце Чука Во 7/8

Label:
Paramecium Production ‎– ПП 08/09
Format:
CD, Album, Digipak
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Јосипа Лисац* Калино Моме
2 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Масимо Савиќ* Елено Ќерко
3 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Жељко Бебек* Јовано Јованке
4 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Хари Варешановиќ* Да Сум Бистра Вода
5 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Есма Реџепова* Зошто Си Ме Мајко Родила
6 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Каролина* Дафино Вино Црвено
7 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Мики Јовановски* Не Си Го Продавај Кољо Чифликот
8 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Тереза Кесовија* Калеш Бре Анѓо
9 Гаро* / Браќа Тавитјан* / Аки Рахимовски* / Горан Бреговиќ* Сношти Сакав Да Ти Дојдам

Companies, etc.

  • Manufactured BySony DADC – A0101469633-0101

Notes

Спонзорирано од Скопско, Комерцијална Банка, БиМилк

Barcode and Other Identifiers

  • Matrix / Runout: Sony DADC A0101469633-0101 11 A00 [Barcode]
  • Mastering SID Code: IFPI L551
  • Mould SID Code: IFPI 94W5

Reviews