Ена Веко ‎– Бубачки И Градски Ѕверки

Label:
МРТ ‎– МП 22047
Format:
Cassette, Album
Country:
Released:
Genre:
Style:

Companies, etc.

Credits

Notes

Снимено за Продукцијата на МРТВ

Фризура и Шминка: Розана Деспотовска (Студио ПЛЕТЕНКА)
Фотографиите се снимени во ХАРД РОК
Графичка подготовка СКЕНПОИНТ

Фала им највише у свет на: "Топли Кучиња", Трето-пет, Цевка, Биле, Дедо, Баба, Стеко, Гоца, Жако, Чекре, Искра, Бранко-Касанаду, Бабура, Рози, Жорж, Пума, Кики, Марио, Перо Камиказа, Канал 2000, "Ластовици", Хард Рок, Екран, Агим, Драган Б. и на сите кои што ме поддржаа и веруваа...
Се што имам да му кажам на Тоше, ќе му кажам лично... Ена Веко

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: СОКОЈ / СУМАЈ

Other Versions (1 of 1) View All

Reviews