Мики Растаман ‎– Автобиографија: Животна Сторија 1997-2007

Label:
Reality Records (13) ‎– none
Format:
CDr, Album
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Интро-Автобиографија
2 Проблем Со Вошките Од Кучката
3 White Widow - Белата Вдовица
4 Неделен Трип
5 Абортус
6 Само Џоинт И Пиво
7 Кучешки Живот
8 Добрата Страна На Приказната
9 Лошата Страна На Приказната
10 Живот Жими Куров
11 Приказната За Стариот Растаман
12 Глас
13 Ченто Репрезент
14 Рап Од Фотокопир
15 Џандарски Филмови
16 Приказната За Стариот Растаман (ICE6 Remix)
17 Само Џоинт И Пиво (Со Жиле И Вали) (МКЦ Верзија)

Credits

Reviews