Нокаут* ‎– Deluxe

Label:
Алеа ‎– ACA001/002
Format:
CDr, Compilation, Digipak
DVDr, DVD-Video
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

CD
1 Фатална Опсесија 3:34
2 Сина Светлина 4:56
3 Телефонскиот Број Не Постои 8:21
4 Тарас Буљба 4:14
5 Соба 203
6 1000 Причини За Крај
7 Лебедот Бел
8 Тв Радио
9 Засекогаш
10 Би Се Викал Те Сакам
11 Мене Ми Припаѓаш
12 Временска Машина
13 Hi-Fi
14 1000 Причини За Крај (Club Mix)
15 Дождот
DVD
1 Временска Машина
2 Би Се Викал Те Сакам
3 Мене Ми Припаѓаш
4 Телефонскиот Број Не Постои
5 1000 Причини За Крај
6 Лебедот Бел
7 Тв Радио
8 Документарен Филм

Credits

Reviews