Падот На Византиа* ‎– Почеток И Крај

Genre:
Style:
Year:

Tracklist

A Страна
Студиски Снимки Во РТС: Февруари 1985
Почеток И Крај
Истата Состојба
Во Живо Од Дом На Млади “25 Мај“, На Сцената На Киното 05.05.1985
Ноќ Над Југославија
1000 Години Темнина
Не Ми Треба Никој
Б Страна
Во Живо Од Дом На Млади “25 Мај“, На Сцената На Киното 05.05.1985
Можеби Јас
Знаев Дека Еден Ден Ќе Дојдат Истите Луѓе
Истата Состојба
Коњаници, Коњаници
Почеток И Крај
ЦД
Гаражно Демо: Март 1984
Нечија Амбиција
Можеби Јас
Unnamed Demo 1
Ноќ Над Југославија
Не Ми Треба Никој
Кога Нокта Станува Ден
Истата Состојба
Во Живо Од Финале на “Рок Фест '84“ Сала На КК “Работнички“ 21.12.1984
Ноќ Над Југославија
Истата Состојба
Почеток И Крај
Бонус Песни: Студиски Снимки Во РТС: Фебруари 1985
Истата Состојба
Почеток И Крај

Recommendations

Reviews