Падот на Византија* ‎– Почеток И Крај

Label:
Ne! Records ‎– NE033
Format:
Vinyl, LP, Remastered
CD, Remastered, LTD Clear vinyl
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

A Страна
Студиски Снимки Во РТС: Февруари 1985
A1 Почеток И Крај
A2 Истата Состојба
Во Живо Од Дом На Млади “25 Мај“, На Сцената На Киното 05.05.1985
A3 Ноќ Над Југославија
A4 1000 Години Темнина
A5 Не Ми Треба Никој
Б Страна
Во Живо Од Дом На Млади “25 Мај“, На Сцената На Киното 05.05.1985
B1 Можеби Јас
B2 Знаев Дека Еден Ден Ќе Дојдат Истите Луѓе
B3 Истата Состојба
B4 Коњаници, Коњаници
B5 Почеток И Крај
CD
Гаражно Демо: Март 1984
1 Нечија Амбиција
2 Можеби Јас
3 Unnamed Demo 1
4 Ноќ Над Југославија
5 Не Ми Треба Никој
6 Кога Нокта Станува Ден
7 Истата Состојба
Во Живо Од Финале на “Рок Фест '84“ Сала На КК “Работнички“ 21.12.1984
8 Ноќ Над Југославија
9 Истата Состојба
10 Почеток И Крај
Бонус Песни: Студиски Снимки Во РТС: Фебруари 1985
11 Истата Состојба
12 Почеток И Крај

Companies, etc.

Credits

Notes

Included 24-page booklet

Reviews