Сиги* ‎– Скрипти На Еден Писател

Label:
Format:
CD, Album
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

I ПОГЛАВЈЕ: Се Што Имам,Се што немам
1 Пушти Глас
2 Те Сакам
3 Примери
4 Се што имам,Се што немам
5 Снимај
II ПОГЛАВЈЕ: Премногу
6 Поздрав
7 Како времето да стои
8 Пред Спиење
9 Свежи
10 Премногу
III ПОГЛАВЈЕ: Последна Строфа,Последна Солза
11 Се што не си ти
12 Преку Кур
13 Програмиран МС
14 Гробишта

Reviews