Стеван Христовски* Со Народниот Оркестар на РТС* ‎– Стеван Христовски

Label:
РТС ‎– МП 21036
Format:
Cassette, Album
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

А1 Јованово Оро 3:52
А2 Брзоного Оро 3:07
А3 Влашки Мерак 5:36
А4 Пелистерско Ехо 3:08
А5 Стевчево Оро 3:00
Б1 Цветанкино Оро 4:10
Б2 Влашко Разиграно Оро 3:20
Б3 Игра За Малата Мери 3:55
Б4 Вардарски Валцер 3:25
Б5 На Сред Село 3:35

Credits

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: СОКОЈ

Reviews