Стереотипови* ‎– Секс Со Замислен Противник

Label:
Isposran Gaz Records ‎– ИГР 0001
Format:
Cassette, Album
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

A1 Петарда 1:55
A2 Каде Што Залците Спијат 2:25
A3 Роден Во Гајба 2:27
A4 Топилница 2:27
A5 Тројцата Мускетари На СКОЈ 1:52
A6 Самопослуга 2:38
A7 Добрата Девојка И Бунтовникот 2:36
A8 Грабни Ме И Бегај 1:58
A9 Блуза Блуз 3:12
B1 Работ На Земјината Топка 2:05
B2 Младиот Дедо Мраз 1:04
B3 Скакавец 1:59
B4 Штрајкот На Учениците 2:24
B5 Кабзи За Багзи 2:12
B6 Плукни Пари 2:36
B7 Лонг Веј Вејн 1:59
B8 Загорка Гори По Загор 2:15
B9 Тарас Буљба 1:45
B10 Кај Е Менка??? 3:08

Companies, etc.

Reviews

Add Review

pintal

pintal

March 23, 2012
+ Catena Mundi mastering and stuff