Сузана Спасовска* ‎– 30 Годиини Сцена, Музика, За Македонија

Label:
Сенатор Music ‎– DVD14/16
Format:
DVDr, DVD-Video, Album, Compilation, Promo
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist Hide Credits

1 Здравоживо Домаќини
2 Кога Љубо Мома Млада
3 Марко, Марко
4 Зошто Лажеш, Зошто Мамиш
5 Чудна Судба
6 Личен Дејан
7 Стара Мајко
8 Стојане, Сто Те Убиле
9 Параходот
10 Јано, Севдалино
11 Судбо, Моја Судбино
12 Калино Моме
Lead Vocals – Танец*
13 Пеј, Играј Со Мене
14 Ти Верував До Крај
15 Засвири Една Наша
16 Вино Му Се Пие
17 О, Мио Бабино Каро
18 Традиционална Кинеска Песна
19 Т'га За Југ
20 Гордо Македонијо
21 Навек Векуваш Македонијо
Lead Vocals – Мишко Талески*
22 Робинка
23 Песно Развесели Ме
24 За Нас
25 Дај ја Сметката
26 Супер Пар
27 Бомба
28 Ај, Со Среќа Денот
29 Џингрлака
30 Земјо Македонска

Notes

Концертна придружба: Зоран Џорлев, Сашо Ливрински, Милан Завков, Тодор Трајчевски,Гоце Џуклески, Мишко Талески, пеачки хор при Национален ансамбл “Танец”, Бајса Арифовска, група Академци, Филип и Раде Нуневски и Камерен оркестар

Missprint: Front Cover: 30 Јубилеен Концерт, Back Cover: 30 Години Музика Сцена, DVD Label: 30 Годиини Сцена, Музика За Македонија

No Chapters, No Meni

Barcode and Other Identifiers

  • Barcode: 5 310241 001984

Reviews