Татјана Лазаревска* ‎– Се Ќе Превртам

Label:
Records Senator ‎– AK09/2003
Format:
Cassette, Album
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist Hide Credits

A1 Ништо Без Народно
Music By, Arranged By – С. Велков*
A2 Не Плачи Мајко
A3 Ќе Бидам Невеста
A4 Твоја Или Ничија
A5 Нема Не
Б1 Знаат Очите
Lyrics By – Б. Нечовски*Music By – Д. Станков*
Б2 Се Ќе Превртам
Music By, Arranged By – М. Вучиќ*
Б3 Песна За Тетово
Arranged By – М. Кацарски*
Б4 Ајде Горе Раце
Arranged By – Љ. Павловски*Music By – Кеба*
Б5 Уште Еден Ден
Б6 Кумова Слама
Lyrics By – Ѓ. Калајџиев*

Credits

Notes

Presented at: Фестивал Рос 2002 (track: А1), Фестивал Тос 2003 (track:А2), Фестивал Филиграни 2002 (track: А3), Фестивал Трубадури 2002 (track: А4), Фестивал Трубадури 2001 (track: Б1), Тетовски Фестивал 2002 (track: Б3)

Styling by: Фризерски Салон "Contesa" - Скопје
Boutique "Naf-Naf" - ГТЦ Скопје

Reviews