Тоше Проески* ‎– Ден за Нас

Label:
Final Cut Production ‎– FCP 001, МРТ ‎– FCP 001
Format:
Cassette, Album
Country:
Released:
Genre:
Pop
Style:

Tracklist

А1 Далеку Од Мене
А2 Сон Егзотичен
А3 Љубена
А4 Зошто Отиде
А5 Ангел Си Ти
А6 Еј Синоока, Еј Босонога
А7 Парче Од Европа
А8 Го Лажам Секој Нов Рефрен
А9 Чија Си
Б1 Ѕвездо Севернице
Б2 Ме Сакаш Со Зборови
Б3 Жена Балканска
Б4 Има Ли Ден за Нас
Б5 Велам Лејди
Б6 Life
Б7 Никада

Credits

Notes

Tracks A1 to A8 recorded and Mixed at Studio Enterprise, Skopje
Track A9 recorded and Mixed at Studio Rebalance, Beograd
Tracks Б1 to Б5 recorded and Mixed at Studio Matrix, München
Track Б6 recorded and Mixed at Wisseloord Studios
Track Б7 recorded and Mixed at Audiolab

Sponsored by Cosmofon, Enegrie, MAT, Интернационална Приватна Банка

Other Versions (5 of 7) View All

Cat# Artist Title (Format) Label Cat# Country Year
FCP 001 Тоше Проески* Ден За Нас(2xCD, Album, Dig) Final Cut Production, MРТ FCP 001 Macedonia 2004 Sell This Version
CD 000 693 Toše Proeski Dan Za Nas(CD, Album, RE) City Records (2) CD 000 693 Serbia 2009 Sell This Version
MC 043 Toše Proeski Dan Za Nas(Cass, Album) RTV BK Telecom MC 043 Serbia and Montenegro 2004 Sell This Version
CD 043 Toše Proeski Dan Za Nas(CD, Album) RTV BK Telecom CD 043 Serbia and Montenegro 2004 Sell This Version
ТР 0003, none Тоше Проески* Ден За Нас(2xCD, Album, RE) Енџел Мјузик, MРТ ТР 0003, none Macedonia 2010 Sell This Version

Reviews