Трио Меџидија* ‎– Македонски Вокални Изведби

Label:
Format:
CDr, Compilation, Special Edition
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Роса, Роси
2 Сонцето Оди, Заоѓа
3 Колку Има Јано Моме Од Овде До Море
4 Коња Јава Лудо Младо
5 Шета Јана Низ Маало
6 Жени Се Сине Димитар
7 Излегол Невен Пејо
8 Одамна Лежам Јас Во Темниот Затвор
9 Еда Зоро Маро, Зоро Ле Сестро
10 Леле Јано, Леле Мила Мила Ќерко
11 Шета Булка
12 Попитале Белој Маре За Марка
13 Не Плачи Стано Мори, Не Жали
14 Излегол Гоце Прошетал
15 Стојне Ле, Стојне Галено
16 Дворје Шета Милкана Невеста

Companies, etc.

Credits

Notes

Special edition - Acappella

Barcode and Other Identifiers

  • Barcode: 5 310110006959
  • Rights Society: ZAMP
  • Other: DDD

Reviews