A. Take* Dhe P. Nikaj / P. Gjergji ‎– Dollia E Vitit Të Ri / Për Ty

Label:
Drejtoria E Radiodifuzionit Shqiptar ‎– C 26388, Supraphon ‎– C 26388
Format:
Shellac, 10"
Country:
Released:
 
Genre:
Style:
 

Tracklist

A A. Take* Dhe P. Nikaj Dollia E Vitit Të Ri
B P. Gjergji Për Ty

Reviews