Coàgul ‎– La Serp Que Es Mossega La Cua

Label:
Format:
DVD, Limited Edition
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 La Serp Que Es Mossega La Cua 6:01

Notes

Only 10 copies were released.

Inside the booklet you can find the following text :

"la serp que es mossega la cua és una instalació sonora i visual en forma de sopar, ideada per a que a través de la participació del públic es generi un ritual de l'absurd i al mateix temps sigui una celebració de la natura cíclica de l'existència.

hi ha una taula parada amb espelmes, gots, vi, coberts i plats. la concurrència és convidada a participar del banquet, però en comptes d'aliments el que hi ha són micròfons de contacte i altaveus dins dels plats buits. davant d'aquesta desconcertant situació, els comensals manipulen els artefactes que tenen davant seu en funció del que el seu instint els hi suggereixi.
el so generat per aquests artefactes surt per uns altaveus que hi ha situats sobre el vidre d'un retroprojector de transparències. sostinguda únicament per aquests altaveus, hi ha una palangana transparent plena d'aigua, en la que les vibracions de les ones sonores es manifesten generant patrons geomètrics aquàtics.
el retroprojector capta aquests patrons geomètrics i els projecta ampliadament sobre la paret i sobre la taula amb el banquet.
davant d'aquesta desconcertant situació, els comensals manipulen els artefactes que tenen davant seu en funció del que el seu instint els hi suggereixi.
el cicle torna a començar i continua repetint-se indefinidament.

aquest és el vídeo fragmentat i desordenat que documenta la primera execució d'aquesta peça, que va tenir lloc el dia 27 de maig del 2010 a la facultat de belles arts de barcelona."

Reviews