DJ Junior ‎– Club Speed Classic Mix

Label:
Record Express ‎– REC 255197-4
Format:
Cassette, Compilation, Mixed, Stereo, Dolby B
Country:
Released:
Genre:
Style:

Credits

Notes

Egy nyári napon kezdődött minden 1995-ben... A Kühl Tomi felhívott, hogy nyitna egy új klub Szigetszentmiklóson és meg kellene néznünk. Rám és a DJ Levire gondolt. hogy csináljuk meg együtt a boltot, melyet CLUB SPEED-nek neveztek el. A hely tökéletesen nézett ki, jó volt a design, korszerű hang- és ténytechnika volt beszerelve (melyről a Szekeres Feri gondoskodott) mégis egy kicsit féltünk, hogy túl nagy és az emberek nem fognak kijönni Szigetszentmiklósra, ahol teljesen új modern elektronikus tánczenét akartunk játszani.
Aztán eljött a nyitóbuli: 1995. október 06. szombat este... Mi sem hittük a szemünknek - kb. 5-6 ezer ember tolongott - a szerencsésebbek a klubban, a többiek a klub előtt várva a bebocsátást. Emlékszem én tettem fel az első-lemezt, amivel ez a mix is kezdődik:
Armand van Helden - Break da 80's (OK Party People in the House).
Mondtam egy pár szót a mikrofonba, hogy megnyitott Magyarország legújabb és legszebb klubja és hogy mi hárman leszünk ezentúl minden szombaton a házigazdák. Frenetikus hangulat kerekedett. ha jól emlékszem másnap délig játszottunk, és akkor elindult valami, amit ma már legendaként emlegetnek. A legendát pedig úgy hívták: CLUB SPEEDl A modern elektronikus tánczene fellegvára lett az ország majd összes partyarca ellátogatott ide. Ha visszagondolok rá és a bulizó emberekre, ma is kellemes emlékek öntenek el, hogy ott lehettem a születésétől fogva és zenélhettem annyi fantasztikus embernek. Az emlékek és a legendák pedig azért vannak és születnek, hogy megemlékezzünk róluk és újra meg újra felidézzük azokat.

Én most megpróbálom felidézni milyen zenék is szóltak azon a helyen, melyet CLUB SPEED-nek hívtak.
Remélhetőleg sokak örömére.

Köszönet Kühl Tominak, DJ Levinek, valamint az összes DJ-nek, Karcsinak a jogokért, Orosz Zolinak, Béla Bának, Hajas Tominak, Móninak (az ,.üzletvezetőnek"). Valló Karcsinak, Kreisz Gyulának, Szekeres Ferinek, Gézának, Ferikének és mindenkinek a régi SPEED CSAPATBÓL!!!

Valamint a támogatóknak: a ROXY Rádiónak, a Danubius Rádiónak, az EnterNet-nek és a FREEE magazinnak.

No és persze mindenkinek a Record Expressnél.

Köszi:
DJ Junior
2002

Barcode and Other Identifiers

  • Barcode: 4 073225 519745

Other Versions (1 of 1) View All

Cat# Artist Title (Format) Label Cat# Country Year
REC 255197-2 DJ Junior Club Speed Classic Mix(CD, Comp, Mixed) Record Express REC 255197-2 Hungary 2002 Sell This Version

Reviews