Frații Grimm* / Charles Perrault ‎– Disc Pentru Diafilmele „Albă Ca Zăpada Și Cei Șapte Pitici” = Snow-White And The Seven Dwarfs / „Motanul Încălțat” = Puss In Boots (Clasele III-IV)

Label:
Electrecord ‎– CS 0107
Format:
Vinyl, LP, Mono
Country:
Released:
Genre:
Style:

Credits

Notes

Discul este însoțit de două diafilme : „Motanul încălțat” și „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”, împreună formînd un ansamblu audio-vizual. Fiecărei imagini a diafilmului îi corespunde o secvență povestită pe disc. Între textele vorbite a fost intercalat un semnal sonor, care indică schimbarea imaginii diafilmului.
Acest ansamblu audio-vizual este destinat elevilor din clasele a III-a și a IV-a care studiază o limbă modernă (engleza, franceza, germana sau rusa)
Profesorii trebuie să cunoască conținutul imaginilor, cît și textul înregistrat pe disc, pentru ca utilizarea concomitentă a acestor două mijloace de învățămînt să decurgă fără dificultăți.
Înainte de prezentarea diafilmului și a discului, profesorul va pregătii elevii explicînd, într-un context, sensul expresiilor și structurilor de limbă din basm încă necunoscute, făcînd totodată apelul la cunoștințele dobîndite de elevi.

Barcode and Other Identifiers

  • Matrix / Runout (Side A runout - etched): CS-M-0107-1-B
  • Matrix / Runout (Side B runout - etched): CS-M-0107-2-A
  • Other: N.I.I. 433/71
  • Other (Price): Lei 20

Reviews