Iliriana Riza ‎– Calif de Funk

Label:
Vojvodinakoncert ‎– KD 141210
Format:
Cassette, Album, Stereo
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist Hide Credits

A1 Një Verë Dhe Ti - Leto I Ti Written-By – I. Riza*, M. Zlatković*
Written-By – , M. Zlatković*, I. Riza*
A2 Due Të Shkoj - Želim Otići
Written-By – I. Riza*, L. Osmani
A3 Mëngjezi Pa Ty - Jutro Bez Tebe Written-By – I. Riza*, L. Osmani*
Written-By – I. Riza*, L. Osmani*
A4 Valla Bravo inst. - Vala Bravo inst.
Written-By – M. Zlatković*
B1 A Do Të Rritesh - Hoćeš Li Odrasti
Written-By – I. Riza*, L. Osmani*
B2 I Njejti Tragim - Ista Priča
Written-By – I. Riza*, L. Osmani*
B3 Më Kujtohet - Sećam Se
Written-By – I. Riza*, L. Osmani*
B4 Funk Off
Written-By – I. Riza*, M. Zlatković*

Notes

M. Zlatkovic

Other Versions (1 of 1) View All

Reviews