Mindless Violence ‎– Забот на Времето

Label:
Deny Records ‎– DENY1
Format:
5 × File, WAV, EP
Country:
Released:
Genre:
Style:

Credits

Notes

снимено, миксано и мастеризирано од страна на Ненад Трифуновски (октомври 2012)

едитирано од страна на Дени Крстев (октомври 2012)

Reviews