Miro Semberac, "Ortaci" Band ‎– Пуче Пушка На Сред Семберије

Label:
SuperTon ‎– CTK 9302
Format:
Cassette, Album
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

A1 Пуче Пушка На Сред Семберије
A2 Пантери
A3 Чуј Бечу И Берлину
A4 Јадна Босно Суверена
А5 Нема Више Пашалука
B1 Певај Семберијо
B2 Дрино Водо
B3 Плава Гробница
B4 Мајчина Туга

Reviews