Slatkaristika ‎– Slatkaristika Budalo

Label:
Jovanov Records ‎– 01/2009
Format:
CD, Album, Cardboard
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist Hide Credits

1 Колку е добро да си рапер
2 Сакаш да си фаца?
3 Топ
4 Спушти се доле
Featuring – Тони Зен*
5 Шопинг
6 Игра
7 Секој ден
8 Да полетам
9 Што кур бараш ти со мене?
10 Идиот
11 ФМ
12 Остај ме да пишувам
13 Сите моменти
14 Жолта Штампа
15 Мистер Комплекс
Featuring – Да Џака Накот*
16 Чекераукц
Featuring – Токсикологија*
17 Cubase

Credits

Notes

www.slatkaristika.mk

Reviews