Стефче Стојковски ‎– Македонски Народни Песни

Label:
Records Сенатор ‎– 49/98
Format:
Cassette, Album
Country:
Released:
 
Genre:
Style:
 

Tracklist

A1 Сон Сонила, Јорданица
A2 Oѕидов Село Долнени
A3 Црно Да Носат
A4 Садило Моме
A5 Се Навали Сар Планина
B1 Река Гази
B2 Девојче, Девојче
B3 Ајде Ред Се Редат
B4 Прошетал Димцо, Рашетал
B5 Сто Имала К'смет Стамена

Reviews