Tonyo San & Kemp OD ‎– Чаирскиот Албум

Label:
Aaastudup-Tup-Pa ‎– tonyosan2013
Format:
CD, Album
Country:
Released:
Genre:
Style:

Credits

Notes

Благодарност до Фис за најдобрите виолини и клавири за ''Тензија во Чаир''
Благодарност до Кино Карпош
Албумот е посветен на Кочо Рацин и Блаже Конески

Reviews