Various ‎– Тетовски Фолк Фест 2009 - 15 Јубилеен Фест Манастир Св. Атанасиј - Лешок

Label:
Format:
CD, CD-ROM, Album, MP3
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Сузана Спасовска* Бисера
2 Академци* Жими Ова Срце
3 Блага Петреска* Либето На Ѓорѓија
4 Гоце Арнаудов* Песно Моја
5 Група Фонтана Моја Си
6 Ефто Пупиновски* Либе Марија
7 Група Соната* Запеј Со Пена
8 Круме Спасовски* Име Да Ми Славите
9 Горан Кукиќ*, Ленче Кукиќ* Рај Во Рајот
10 Група Виртуз* Елегија за Велес
11 Јордан Митев* Ајде Запејте Со Мене Другари
12 Нена Дулева* Каде И Да Си Дома Дојди Си
13 Ванчо Тарабунов* Нека Ти Се Многу Годините Владико
14 Група Пицикато* Сакам Да Те Познавам
15 Ани Малинкова* Живеј Живот
16 Ристо Краповски* Таков Е Редот
17 Ибуш Ибраимовски* Што Ќе Ми Други Жени Да Љубам
18 Сузана Гавазова* Виножито
19 Злате Милошевски* Како Сакаш Заврти
20 Мишко Талевски* Македонска Ера
21 Група Легато* Лични Македонки
22 Оливер Глигоров* Ноќта Нека Потрае
23 Оливер Милошевски* Ти Си Судбина
24 Ненад Коцевски* Свадба Голема Да Направам
25 Трио Гавровски* Шарпланинско Цвеќе
26 Група Носталгија* Јана Севда Голема
27 Дуле Зрновски* Само Еден Ден
28 Влатко Темелков* Дојди Барем До Зори

Credits

Notes

Cardboard Sleeve

Barcode and Other Identifiers

  • Matrix / Runout: ТТФ 009

Reviews