Various ‎– Фолк Фест Роса 2004 ЦД1

Label:
Format:
CDr, Album, Promo
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Есма Т. Реџепова* Горе Во Рајот
2 Наум Петрески* И Румјана Попова* Ете Тоа Е Љубовта
3 Војо Стојановски* За Еден Живот
4 Татјана Лазаревска* Недопирлива
5 Мишко Крстевски* Животот Го Сакам
6 Миле* И Милица Кузмановска* На Среќа Ќе Те Потсеќам
7 Оливер Донев* Кој Што Не Бил Не Знае
8 Џени* Верувај Во Мене
9 Индекси* Знам
10 Јасмина Гуњова* Не Е Среќата Во Златото
11 Благојче Станковски* Ти Знаеш Ли
12 Фаворити* Нема Да Се Сменам

Reviews