Various ‎– Фолк Фест Роса 2005 ЦД2

Label:
Format:
CDr, Album, Promo
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Сузана Спасовска* Мојата Земја
2 Виолета Томовска* И Наум Петрески* Ете Тоа Е Љубовта
3 Војо Стојановски* Либе Моја Лидија
4 Елена Велевска* Наркотику Мој
5 4 Грации* Не Се Исти Сите Жени
6 Миле Атанасов* Песната Македонска
7 Јасмина Гуњова* Мерак, Мерак
8 Гоце Пејковски* Баксузи
9 Ани Малинкова* Каква Е Љубовта
10 Ристе наумовски* Песна За Брат Ми
11 Даниела Темелковска* И Гр. Индекси* Овој Живот Рани Лечи
12 Емануела Митиќ* Вел Од Солзи Навезен
13 Дарко Билбиловски* Свадба Правам Синот Го Женам

Reviews