Various ‎– Фолк Фест Роса 2006 ЦД1

Label:
Format:
CDr, Album, Promo
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Наум* И Зуица* Тиквешка Елегија
2 Елена Велевска* И Дикси* Луда И Перверзен
3 Војо Стојановски* Мојот Пријател
4 Благица Калева* Љубовта Ранува
5 Мишко Крстевски* Стрелата На Љубовта
6 Емануела Митиќ* Мене Ми Е Ред
7 Гр. Астор* Баџанак
8 Сања* Да Ми Ја Вратиш Љубовта
9 Горан Крстев* Немирни Очи
10 Верица Русева* И Гр. Алегро* Ромео И Јулија
11 Бобан Спасеновски* Одбирам Две
12 Адријана* И Гр. Модус* Ме Има, Но Ме Нема
13 Рубинчо Благадуша* Пробав Да Те Заборавам

Reviews