Various ‎– Фолк Фест Роса 2007 ЦД1

Label:
Format:
CDr, Album, Promo
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Миле Кузмановски* Исправи Се Македонијо
2 Милица Кузмановска* Плаче Есента
3 Гоце Арнаудов* И Маријана Мишева* Златен Ангелу Мој
4 Кате* И Нели Ти Реков* Зошто Љубов Моја
5 Гр. Биоритам* За Милион Бакнежи
6 Орк. Златни Прсти* И Вукица* Зошто Животе
7 Т. Стефановска* И М. Куновски* Љубовта Е Верување
8 Мишко Крстевски* Само Едни Очи
9 Ирена Спасовска* Ден И Ноќ Ќе Заврзам
10 Андријана Андреевска* Лажно Срце
11 Робертино* И Гр. Канон* Срце Не Продавам
12 Нена Дулева* Песна За Вас
13 Гр. Стакато* Тешко Тој Што Те Чека

Reviews