Various ‎– Фолк Фест Роса 2008 CD1

Label:
Format:
CDr, Album, Promo
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Војо Стојановски* И Влатко Миладиновски* Кажи Ми Вујче
2 Зуица Лазова* И Да Ме Нема
3 Миле Кузмановски* Погрешно Време
4 Марија Качаниклиќ* И Спасе Матлиоски* Ти Си Ми Меракот
5 Сузана Гавазова* Гола Вистина
6 Милован Секуловски* Без Љубов Не Се Живее
7 Три Грации* Опа Ни На На
8 Јордан Митев* Каролинче, каранфилче
9 Јулија* Љубовта Се Заслужува
10 Марија Лазарова* И Игор Митковски* Дожд Од Душата
11 Весна Гавроска* Врати Ми Ја Љубовта
12 Рубинчо Благадуша* Лично Влаинче
13 Андријана Андреевска* Љубовна Одисеја

Reviews