Various ‎– Фолк Фест Роса 2008 CD2

Label:
Format:
CDr, Album, Promo
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Ленче* И Горан Кукиќ* Се Што Имавме
2 Гоце Арнаудов* Како Распален Оган
3 Елена Велевска* Почеток На Крајот
4 Наум Петрески* Намигни
5 Тања* И Новица* Само Да Е Македонска
6 Лидија Милошевиќ - Саманта* Ден Последен
7 Петар Нечовски* Песно Моја Македонска
8 Ирена Спасовска* Свирете Силно Труби
9 Академци* Кога Свират Академците
10 Емануела Митиќ* Вечно Твоја
11 Сашо Јаневски* Златна Страница
12 Сања Ристеска* Чиста Душа
13 Дејан Добревск - Деко* Разбери Ме

Reviews