Various ‎– Фолк Фест Роса 2009 ЦД1

Label:
Format:
CDr, Album, Promo
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Various Химна На Љубовта
2 Зуица Лазова* Тајно Моја
3 Душко Георгиевски* Еден Живот Е
4 Благица Калева* И Гр. Модус* Громови
5 Дарко Стојановски* Отвори Порти Невесто
6 Гр. Хармонија* Дај Една Мала
7 Јасмина Гуњова* Кафеано Дома Врати Го
8 Катерина Тодорова* И Блезери* Опасна Сум Момче Јас
9 Јордан Митев* Љубов Голема
10 Анета Наковска* Небо Казни Го
11 Гр. Виртус* Води Ме Болко Моја
12 Тајчи* Не Си Само Мој

Reviews