Various ‎– Фолк Фест Рос 2001 CD2

Label:
Format:
CDr, Album, Promo
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Маријана Мишева* Каква Сум, Таква Сум
2 Горан Тодоровски* Така Нека биде
3 Росана* Ајде Море Машала
4 Наум Петрески* Како Се Љуби Убава Жена
5 Блага Петреска* Каква Сила Има Песната
6 Сузана Спасовска* Засвири Една Наша
7 Војо Стојановски* Ако Ја Бараш Љубовта
8 Благица Павловска* Богородица
9 Елена Георгиева* Чаир, Чаир
10 Миле Кузмановски* Лек За Невреме

Reviews