Various ‎– Фолк Фест Рос 2003 ЦД2

Label:
Format:
CDr, Album, Promo
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Војо* И Билјан Стојановски* Колку Е Скапа Македонија
2 Благица Павловска* Изворска Љубов
3 Наум Петрески* Се Врати Животот
4 Јасмина Гуњнова* Зоране, Зоки
5 Горан Тодоровски* Слепи Сокаци
6 Зуица Лазова* Друга Љубов Побарај
7 Зоран Дамјанов* Сто И Еден Мерак
8 Гр. Кисми* Ѕвездо Моја
9 Даниела Темелковска* Душата Душа Бара
10 Перица Костовски* Убава Даница
11 Гр. Индекси* Доаѓам Меано Моја

Reviews