Various ‎– Shkojmë!

Label:
Shkojmë ‎– none
Format:
CD, Compilation
Country:
Released:
Genre:
Style:

Tracklist

1 Blla Blla Blla... E Keqja Keq Më La 4:21
2 The Freelancers Retë 3:25
3 Ora 3 Nesër 2:28
4 Bloody Foreigners Oj Vashë E Bukur 3:04
5 Dizzies Etj Etj 3:25
6 Tek (13) Shkopi Magjik 3:25
7 Ambasadi Thikat 5:02
8 Linda Në Botën E Çudirave Thatësirë 3:56
9 Glasses (5) Signs 4:06
10 Super 700* Kur Jam Kânë Nji Vakt I Ri 4:31

Companies, etc.

Credits

Notes

1. (Shkup)
2. (Prishtinë)
3. (Tiranë)
4. (Londër)
5. (Prishtinë)
6. (Prishtinë)
7. (Prishtinë)
8. (Tiranë)
9. (Prishtinë)
10. (Berlin)

Inçizimi dhe miksi në Studio C, Prishtinë, dimën 2009-2010 - përveç;
- Bloody Foreigners "Oj vashë e bukur" e inçizume në Breakfast Studios Battersea, Londër. Miksi në Studio C, Prishtinë 2010.
- Super 700 "Kur jam kânë nji vakt i ri" e inçizume "live" 02.12.2009 në Berlin
- Tek "Shkopi magjik" inçizimi dhe miksi në Studio C, Prishtinë 2008
Shkojmë u ndihmua nga: SCP, Studio C dhe Rrota.
Masterimi - Velvet Room Mastering IT.

Shkojmë! 2010
CC Some rights reserved.

Packaging: Digifile.

Barcode and Other Identifiers

  • Matrix / Runout: SHKOME! cc 2010
  • Mastering SID Code: IFPILY19
  • Mould SID Code: IFPI AAZ05

Reviews