I Maledetti Ubriaconi

I Maledetti Ubriaconi

Profile:
Δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2005. Η σύνθεσή τους ήταν Δήμος φωνή,
Γιώργος (ex "Ψυχική Διαταραχή") κιθάρα, Γρηγόρης κιθάρα, Πασχάλης (ex "Ψυχική Διαταραχή") μπάσο και 'Ακης (ex "Ψυχική Διαταραχή") τύμπανα. Το Σεπτέμβριο έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στα Τ.Ε.Ι. της Καβάλας και ακολούθησαν δύο live σε 'Εδεσσα και Θεσσαλονίκη. 'Εκτοτε εμφανίστηκαν σε Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Λάρισα και Βόλο, παντα σε καταλήψεις ή αυτοοργανωμένα live. Το '07 ηχογράφησαν τα κομμάτια τους στην "Street Attack" για να τα κυκλοφορήσουν σε cd αλλά λόγω κάποιου πρόβληματος ακυρώθηκε. 'Ενα χρόνο μετά διαλύθηκαν και το cd τελικά το κυκλοφόρησαν δυο χρόνια αργότερα.
Είχε τίτλο "The Lost Tracks 2005-2008", περιείχε δεκαοχτώ κομμάτια, δέκα από τα οποία ήταν ηχογραφημένα από live τους το Νοέμβριο του '07 στην κατάληψη "Street Attack".
Ο Πασχάλης και ο Γρηγόρης συνέχισαν στους "Totalalitar" και ο τελευταίος αργότερα πήγε στους "Μόρα". Ο Γιώργος συνέχισε στους "'Εκρηξη Βίας".
Sites:
[a1535199]

Artist

I Maledetti Ubriaconi Discography Tracks

Albums

none I Maledetti Ubriaconi The Lost Tracks 2005-2008(CDr) Not On Label (I Maledetti Ubriaconi Self Released) none Greece 2010 Sell This Version

Videos (1) Edit