Demir Krasniqi

Profile:
Demir Krasniqi (born 1950) is a Kosovo Albanian singer and songwriter.
Variations:
Viewing All | Demir Krasniqi
[a2018820]

Artist

Albums

LP 1447 Demir Krasniqi - Në Kerçovë Na Ra Një Gjamcë album art Demir Krasniqi E Shaip Berisha Demir Krasniqi E Shaip Berisha - Në Kerçovë Na Ra Një Gjamcë(LP, Album) PGP RTB LP 1447 Yugoslavia 1977 Sell This Version
2110156 Demir Krasniqi - Gërmia album art Demir Krasniqi - Shaip Berisha Demir Krasniqi - Shaip Berisha - Gërmia(LP, Album) PGP RTB 2110156 Yugoslavia 1980 Sell This Version

Singles & EPs

EBK-0179 Demir Krasniqi - Pa Nevoje Mos Hap Goje album art Demir Krasniqi Pa Nevoje Mos Hap Goje(7", EP) Beograd Disk EBK-0179 Yugoslavia 1971 Sell This Version
EBK-0234 Demir Krasniqi - Kënga E Ramë Halitit album art Demir Krasniqi E Bajram Berisha Demir Krasniqi E Bajram Berisha - Kënga E Ramë Halitit(7", EP) Beograd Disk EBK-0234 Yugoslavia 1971 Sell This Version
EBK-0209 Demir Krasniqi - Këndonë album art Demir Krasniqi Këndonë(7", EP) Beograd Disk EBK-0209 Yugoslavia 1971 Sell This Version
EPY-44597 Demir Krasniqi - Dheu I Huaj Na Ka Dëmtuar album art Demir Krasniqi Dhe Osman Gllareva Demir Krasniqi Dhe Osman Gllareva - Dheu I Huaj Na Ka Dëmtuar(7", EP) Jugoton EPY-44597 Yugoslavia 1974 Sell This Version
SY-22961 Demir Krasniqi - Kënga E Ganimete Tërbeshit / Kënga E Abaz Bukovikut album art Demir Krasniqi Kënga E Ganimete Tërbeshit / Kënga E Abaz Bukovikut(7", Single) Jugoton SY-22961 Yugoslavia 1975 Sell This Version
S 10 394 Demir Krasniqi - Kënga E Jetimit / Kënga E Zagrebit album art Demir Krasniqi, Tahir Drenica, Shaip Berisha Dhe Baki Ceka Demir Krasniqi, Tahir Drenica, Shaip Berisha Dhe Baki Ceka - Kënga E Jetimit / Kënga E Zagrebit(7", Single) PGP RTB S 10 394 Yugoslavia 1976 Sell This Version
S 10 382 Demir Krasniqi - Kënga E Sadik Haxhajt album art Demir Krasniqi, Tahir Drenica, Shaip Berisha Dhe Baki Ceka Demir Krasniqi, Tahir Drenica, Shaip Berisha Dhe Baki Ceka - Kënga E Sadik Haxhajt(7", Single) PGP RTB S 10 382 Yugoslavia 1976 Sell This Version
EP 16 316 Demir Krasniqi - Tridhjetë Vjet Ubënë Liri album art Demir Krasniqi, Tahir Drenica, Shaip Berisha Dhe Baki Ceka Demir Krasniqi, Tahir Drenica, Shaip Berisha Dhe Baki Ceka - Tridhjetë Vjet Ubënë Liri(7", EP) PGP RTB EP 16 316 Yugoslavia 1976 Sell This Version
S 10 392 Demir Krasniqi - Qysh Na Dual Ky Bedatë / Shota Galica album art Demir Krasniqi, Tahir Drenica, Shaip Berisha Dhe Baki Ceka Demir Krasniqi, Tahir Drenica, Shaip Berisha Dhe Baki Ceka - Qysh Na Dual Ky Bedatë / Shota Galica(7", Single) PGP RTB S 10 392 Yugoslavia 1976 Sell This Version
S 10 515 Demir Krasniqi - Në Kërçovë Na Ra Një Gjamcë album art Demir Krasniqi E Shaip Berisha Demir Krasniqi E Shaip Berisha - Në Kërçovë Na Ra Një Gjamcë(7", Single) PGP RTB S 10 515 Yugoslavia 1977 Sell This Version
S 10 516 Demir Krasniqi - Ty Kosovë Që T' Shinet Rrita album art Demir Krasniqi E Shaip Berisha Demir Krasniqi E Shaip Berisha - Ty Kosovë Që T' Shinet Rrita(7", Single) PGP RTB S 10 516 Yugoslavia 1977 Sell This Version
S 10520 Demir Krasniqi - Gëzymi I Motrës album art Demir Krasniqi E Shaip Berisha Demir Krasniqi E Shaip Berisha - Gëzymi I Motrës(7", Single) PGP RTB S 10520 Yugoslavia 1978 Sell This Version
ebk-0048 Demir Krasniqi - Pesme Sa Kosova album art Emine* Dhe Demir Krasniqi Emine* Dhe Demir Krasniqi - Pesme Sa Kosova(7") Beograd Disk ebk-0048 Yugoslavia Unknown Sell This Version