Qamili I Vogël

Real Name:
Qamil Muhaxhiri
Profile:
Qamili i Vogël (1923 - 1991) was a famous Kosovo Albanian singer, composer, and the founder of the cultural-artistic society Ymer Riza.
Sites:
In Groups:
Variations:
[a2188115]

Artist

Albums

ULP-741 Qamili I Vogël - Bylbyli Në Çabrat album art Qamili I Vogël Bylbyli Në Çabrat(LP, Album) Jugoton ULP-741 Yugoslavia 1981 Sell This Version

Singles & EPs

EPY-3540 Qamili I Vogël - Vallja Fillestare album art Qamili I Vogël Vallja Fillestare(7", EP) Jugoton EPY-3540 Yugoslavia 1966 Sell This Version
UEP-34 Qamili I Vogël -  Oh, Fletët Tua Moj Drandofille album art Qamili I Vogël Oh, Fletët Tua Moj Drandofille(7", EP) Jugoton UEP-34 Yugoslavia 1966 Sell This Version
EPY-3644 Qamili I Vogël - Kangë Dhe Valle Shqiptare album art Qamili I Vogël Kangë Dhe Valle Shqiptare(7", EP) Jugoton EPY-3644 Yugoslavia 1967 Sell This Version
EPY-3642 Qamili I Vogël - Kanga E Rexhës album art Qamili I Vogël Kanga E Rexhës(7", EP) Jugoton EPY-3642 Yugoslavia 1967 Sell This Version
U-EP-7 Qamili I Vogël - Kenga E Hajredin Pashës album art Qamili I Vogël Kenga E Hajredin Pashës(7", EP) Jugoton U-EP-7 Yugoslavia 1967 Sell This Version
EPY-3969 Qamili I Vogël - Vajtimi I Avdisë album art Qamili I Vogël Vajtimi I Avdisë(7", EP) Jugoton EPY-3969 Yugoslavia 1967 Sell This Version
Qamili I Vogël - Zo' Ku Krisi Pushka Promë album art Qamili I Vogël Zo' Ku Krisi Pushka Promë (EP) Jugoton Yugoslavia 1968 Sell This Version
U-EP-52 Qamili I Vogël - Kanga E Tërmetit Të Dibrës album art Qamili I Vogël Kanga E Tërmetit Të Dibrës(7", EP) Jugoton U-EP-52 Yugoslavia 1968 Sell This Version
EPY-3961 Qamili I Vogël - Ditë E Zezë Ish Konë E Honja album art Qamili I Vogël Ditë E Zezë Ish Konë E Honja(7", EP) Jugoton EPY-3961 Yugoslavia 1968 Sell This Version
EPY-4079 Qamili I Vogël - O Kandil, Kandil Garipi album art Qamili I Vogël O Kandil, Kandil Garipi(7", EP) Jugoton EPY-4079 Yugoslavia 1968 Sell This Version
EPY-4211 Qamili I Vogël - Hajde Çikë Sonte Për Darkë album art Qamili I Vogël Hajde Çikë Sonte Për Darkë(7", EP) Jugoton EPY-4211 Yugoslavia 1969 Sell This Version
EPY-4212 Qamili I Vogël - Vallja Burrnore album art Qamili I Vogël Vallja Burrnore(7", EP) Jugoton EPY-4212 Yugoslavia 1969 Sell This Version
EPY-4213 Qamili I Vogël - Vallja E Çikave album art Qamili I Vogël Vallja E Çikave(7", EP) Jugoton EPY-4213 Yugoslavia 1969 Sell This Version
EPY-4343 Qamili I Vogël - Mori Çikë Ne Derë Të Stanit / Kanga E Pajazitit album art Sabrije Hajredini, Zojë Malësorja / Qamili I Vogël, Ibrahim Krasniqi Dhe Qazim Berisha Sabrije Hajredini, Zojë Malësorja / Qamili I Vogël, Ibrahim Krasniqi Dhe Qazim Berisha - Mori Çikë Ne Derë Të Stanit / Kanga E Pajazitit(7", EP) Jugoton EPY-4343 Yugoslavia 1970 Sell This Version
EPY-4342 Qamili I Vogël - Mori Çikë N'at Hajat / Kanga E Mahmut Pashës album art Sabrije Hajredini, Zojë Malësorja / Qamili I Vogël, Ibrahim Krasniqi, Qazim Berisha Sabrije Hajredini, Zojë Malësorja / Qamili I Vogël, Ibrahim Krasniqi, Qazim Berisha - Mori Çikë N'at Hajat / Kanga E Mahmut Pashës(7", EP) Jugoton EPY-4342 Yugoslavia 1970 Sell This Version
EPY-4290 Qamili I Vogël - Njizetekatër Pshallarë album art Qamili I Vogël Njizetekatër Pshallarë(7", EP) Jugoton EPY-4290 Yugoslavia 1970 Sell This Version
EPY-4359 Qamili I Vogël - Heret Kur U Çova Ishte Tuj Ra Shi album art Qamili I Vogël - Bajrus Doda* - Ibrahim Krasniqi Dhe Zenun Gashi Qamili I Vogël - Bajrus Doda* - Ibrahim Krasniqi Dhe Zenun Gashi - Heret Kur U Çova Ishte Tuj Ra Shi(7", EP) Jugoton EPY-4359 Yugoslavia 1970 Sell This Version
EPY-4321 Qamili I Vogël - Kur Nji Ditë Të Pash album art Qamili I Vogël Dhe Mazllum Myezini Qamili I Vogël Dhe Mazllum Myezini - Kur Nji Ditë Të Pash(7", EP) Jugoton EPY-4321 Yugoslavia 1970 Sell This Version
EPY-4357 Qamili I Vogël - Kanga E Demë Isufit album art Qamili I Vogël Kanga E Demë Isufit(7", EP) Jugoton EPY-4357 Yugoslavia 1970 Sell This Version
EPY-3865 Qamili I Vogël - Vallja E Sharkijave album art Qamili I Vogël Vallja E Sharkijave(7", EP) Jugoton EPY-3865 Yugoslavia 1970 Sell This Version
EPY-4320 Qamili I Vogël - Ka Nji Vjet E Disa Muej album art Qamili I Vogël Dhe Mazllum Myezini Qamili I Vogël Dhe Mazllum Myezini - Ka Nji Vjet E Disa Muej(7", EP) Jugoton EPY-4320 Yugoslavia 1970 Sell This Version
UEP-95 Qamili I Vogël - Me Shpatë N'dorë Kush Priu I Pari album art Qamili I Vogël Me Shpatë N'dorë Kush Priu I Pari(7", EP) Jugoton UEP-95 Yugoslavia 1971 Sell This Version
EPY-4426 Qamili I Vogël - Kënga E Ibrahim Sadikut album art Qamili I Vogël - Bajrush Doda - Qazim Berisha - Ibrahim Krasniqi Qamili I Vogël - Bajrush Doda - Qazim Berisha - Ibrahim Krasniqi - Kënga E Ibrahim Sadikut(7", EP) Jugoton EPY-4426 Yugoslavia 1971 Sell This Version
EPY-34465 Qamili I Vogël - Kush Ma I Pari Bani, More Djal' Gyrbetin album art Qamili I Vogël Dhe Mazllum Myezini Qamili I Vogël Dhe Mazllum Myezini - Kush Ma I Pari Bani, More Djal' Gyrbetin(7", EP) Jugoton EPY-34465 Yugoslavia 1972 Sell This Version

Videos (2) Edit