Murat Bunjaku

Murat Bunjaku

Variations:
Viewing All | Murat Bunjaku
[a2192408]

Artist

Murat Bunjaku Discography Tracks

Singles & EPs

EDK 5318 Riza Bytyqi I Përcijellur Nga Murat Bunjaku Riza Bytyqi I Përcijellur Nga Murat Bunjaku - Kënga E Trimave Kosovarë(7", EP) Diskos EDK 5318 Yugoslavia 1970 Sell This Version
EDK-5373 Vllazëritë Burniku Dhe Bejtush Berisha Te Shoqnuar Prej Murat Bunjaku Vllazëritë Burniku Dhe Bejtush Berisha Te Shoqnuar Prej Murat Bunjaku - Mora Avdesin E Sabahit(7", EP) Diskos EDK-5373 Yugoslavia 1971 Sell This Version
EP-6038 Xhemaijl* Dhe Islam Burniku Të Përcijellur Nga Murat Bunjaku Dhe Hajdin Statovci Xhemaijl* Dhe Islam Burniku Të Përcijellur Nga Murat Bunjaku Dhe Hajdin Statovci - Këndojnë Xhemaijl Dhe Islam Burniku Të Përcijellur Nga Murat Bunjaku Me Qiteli Dhe Hajdin Statovci Me Violinë(7", EP) Šumadija EP-6038 Yugoslavia 1971 Sell This Version
ebk-0242 Xhemajl* Dhe Islam Burniku Shoqëron Me Qiteli Murat Bunjaku Xhemajl* Dhe Islam Burniku Shoqëron Me Qiteli Murat Bunjaku - Këndojnë(7", EP) Beograd Disk ebk-0242 Yugoslavia 1971 Sell This Version
EBK-0169 Qerim Gashi Dhe Ise Llapqeva* I Percijellur Nga Murat Bunjaku Qerim Gashi Dhe Ise Llapqeva* I Percijellur Nga Murat Bunjaku - Haxhi Mustafa(7", EP) Beograd Disk EBK-0169 Yugoslavia 1971 Sell This Version
EDK-5370 Idriz Zejneli Dhe Sylë Regjepi Nga Murat Bunjaku Idriz Zejneli Dhe Sylë Regjepi Nga Murat Bunjaku - Ymer Popovci(7", EP) Diskos EDK-5370 Yugoslavia 1971 Sell This Version
EBK-0168 Vllazëritë Burnikë* Dhe Bejtush Berisha I Shoqnuar Murat Bunjaku Vllazëritë Burnikë* Dhe Bejtush Berisha I Shoqnuar Murat Bunjaku - Dërgut Pasha(7", EP) Beograd Disk EBK-0168 Yugoslavia 1971 Sell This Version
EDK-5372 Bejtush Dhe Idriz Berisha* Të Percjellur Nga Murat Bunjaku Dhe Hajdin Statovci Bejtush Dhe Idriz Berisha* Të Percjellur Nga Murat Bunjaku Dhe Hajdin Statovci - Këngë E Silës(7", EP) Diskos EDK-5372 Yugoslavia 1971 Sell This Version
RKB 6004 Riza Bytyqi I Përcijellur Nga Murat Bunjaku Riza Bytyqi I Përcijellur Nga Murat Bunjaku - Kënga E Heroit Idriz Ajetit(7", EP) PGP Radio Kruševac RKB 6004 Yugoslavia 1972 Sell This Version
EPY-44581 Hashim Shala Nga Murat Bunjaku Dhe Habib Shala Hashim Shala Nga Murat Bunjaku Dhe Habib Shala - Lufta E Llapit(7", EP) Jugoton EPY-44581 Yugoslavia 1974 Sell This Version