[a2464482]

Artist

Compilations

ПОР-027 Naroden Orkestar Na RTS - 40 Години Радио Телевизија Скопје Народни Песни Од Егејска Македонија album art Various Развивај Горо Зелена (as Народен Оркестар На РТС) and 7 more… Various - 40 Години Радио Телевизија Скопје Народни Песни Од Егејска Македонија(LP, Comp) РТС ПОР-027 Yugoslavia 1984 Sell This Version