Елена Легар

Variations:

Елена Легар Discography Tracks

Miscellaneous

736, 876 Е. Легар* / Ансамбль Студии* Е. Легар* / Ансамбль Студии* - Весна / Золотой Дождь(Shellac, 8", Mono) Мосгорхимпромсоюз, Мосгорхимпромсоюз 736, 876 USSR 1951 Sell This Version