Street Bastards

Profile:
Manresa, Catalunya, Spain

Street Bastards, neix en la ciutat de Manresa, i concretament neix de les cendres d´una banda històrica de l´escena Ska-Oi! nacional, els sempre genials Skatologics que començaren per als voltants 1991 i desapareixen tot just tres anys desprès. El 1997 tornen sota el nom de "Cucs i Espàrregs" (parodia de la banda de Punk-Oi!, Cock Sparrer) encara que la tornada es tan sols per a efectuar un concert i més tard desapareixen.

El 1998 tornen a la carrega però aquest cop sota el nom de Atret Bastards, amb una formació que quedaria estable el maig del mateix any, i ja tot seguit començant a treure temes propis i a realitzar assaigs tot regularment. En desembre de aquest mateix any debuten en la seva ciutat junt a la banda suïssa Vanila Muffins. A partir d´aquí i després d´algun canvi en la formació tornen a tindré la possibilitat de presentar-se en directe, i ja al maig de 1999 tornen als escenaris que no deixaran fins al mes d´Octubre del mateix any, quan començaran a gravar el que serà el seu primer treball plasmat en estudi.

Desprès de recórrer els escenaris de diferents ciutats com Barcelona, Manresa, Sabadell, Vigo, València, Mondragon, Vilafranca del Pdès. , i diverses poblacions de la comarca del Bages, sempre actuant i despertant l´interés de la gent degut a que cada concert es una combinació de velocitat, distorsió, i molta diversió. Compartint escenari amb bona part de les bandes de l´escena Punk-Oi! de la península, com ara Skacha, Opció k-95, Suburban Rebels, Iskanbila, Last Warning, Alta Tension, Deskontrol, ..... i telonegat algúnes de les bandes més importants de l´escena internacional com Red Alert, Vanilla Muffins, Cockney Rejects.

Així doncs sens presenten aquesta sorprenent banda Manresa, que amb només dos anys de treball ja estan ocupant un lloc molt important dins de l´escena musical estatal.
Members:
[a3087369]

Artist

Street Bastards Discography Tracks

Albums

PGD-016-CD Street Bastards Street Bastards(CD, Album) Propaganda pel Fet PGD-016-CD Spain 2000 Sell This Version
PGD-016-CD Street Bastards Street Bastards(CD) Propaganda pel Fet PGD-016-CD Spain Unknown Sell This Version

Videos (1) Edit