Zrní

Real Name:
Jan Unger, Jan Juklík, Jan Fišer, Jan Caithaml, Ondřej Slavík
Profile:
Members:
Jan Unger (vocals, recorder, acoustic guitar)
Jan Juklík (electric and acoustic guitar, vocals)
Jan Fišer (violin)
Jan Caithaml (bass, vocals)
Ondřej Slavík (drums, accordion, beatbox, sampler)

Discography:
2004 - 1st demo
2009 - Voní
2011 - Hrdina Počítačový hry jde do světa
2012 - Kolik váží vaše touha? (with VerTeDance)
2012 - Soundtrack ke konci světa (CD/LP)
2013 - Zrnitost - remixy SKKS (Remix album, digital)
2014 - Následuj kojota (CD/LP)
2015 - Čtyři Honzové a jeden Ondřej v severní části Střeleckého ostrova (Zrní živě akusticky) (Acoustic album)
2017 - Jiskřící (CD/LP, crowdfunding)
Sites:
[a3430087]

Artist

Zrní Discography Tracks

Albums

none Zrní - Voní album art Zrní Voní(CD, Album, Dig) Not On Label (Zrní Self-released) none Czech Republic 2009 Sell This Version
Zrní - Hrdina Počítačový Hry Jde Do Světa album art Zrní Hrdina Počítačový Hry Jde Do Světa (Album) Radůza Records Czech Republic 2011 Sell This Version
Zrní - Soundtrack Ke Konci Světa album art Zrní Soundtrack Ke Konci Světa (Album) Not On Label (Zrní Self-released) Czech Republic 2012 Sell This Version
Zrní - Následuj Kojota album art Zrní Následuj Kojota (Album) Not On Label (Zrní Self-released) Czech Republic 2014 Sell This Version
none Zrní - Čtyři Honzové A Jeden Ondřej V Severní Části Střeleckého Ostrova (Zrní Živě Akusticky) album art Zrní Čtyři Honzové A Jeden Ondřej V Severní Části Střeleckého Ostrova (Zrní Živě Akusticky)(CD, Album) Not On Label (Zrní Self-released) none Czech Republic 2015 Sell This Version
Zrní - Jiskřící album art Zrní Jiskřící (Album) Not On Label (Zrní Self-released) Czech Republic 2017 Sell This Version

Singles & EPs

VT 0008-2 Zrní - Mejsó album art Marketa Irglova, Zrní Marketa Irglova, Zrní - Mejsó(CD, Single) Supraphon VT 0008-2 Czech Republic 2012 Sell This Version
8590233011307 Zrní - Kdo To Budí Medvěda? album art Zrní Kdo To Budí Medvěda?(File, MP3, Single, 320) Not On Label (Zrní Self-released) 8590233011307 Czech Republic 2016

Videos (1) Edit