Prosectura

Prosectura

Profile:
Hungarian punk-rock band formed in 1989 in Szekszárd (Hungary).
Members:
- Norbert Imre: lead vocals (1989 - )
- Tamás Polgár: guitar, vocals (1989 - )
- Attila Gerendai: bass (1989 - 1994, 1995 - )
- Szabolcs Molnár: drums (1996 - )

Former members:
Péter Blazsó: bass (1990 - 1993)
Arnold Hidvégi: drums (1995)
Ferenc Fenyvesi: guitar (1993 - 1995)
Zoltán Ujj: drums (1994)

Discography:
1990 - Analis Coitus: 0. demo
1990 - Szép az élet!? - demo
1991 – Namármeginteza Prosectura
1992 – Szép az élet!?
1993 – Aki …, azt …
1994 – Akkor inkább úthenger
1995 – Sátán sátán hátán
1997 – Banális coitus
1998 – 8 éves a legszebb kor (concert)
1999 – F.A.S.Z.A.
2001 – Vulgária
2002 – Greatest Shits
2003 – Szegény ember kézzel nőz
2007 – Sándor, József melegek
2009 - Szép az élet!? - remastered and a DVD of 1000. concert
2015 - Földi nyalandók
[a3520419]

Artist

Prosectura Discography

Albums

Prosectura Akkor Inkább Úthenger (És Más Klasszikusok) (Album) E.Z.S. Music Hungary 1994 Sell This Version
MC-041 Prosectura Sátán - Sátán Hátán(Cass, Album) LMS Records MC-041 Hungary 1995 Sell This Version
P09 Prosectura Vulgária(CD) Aurora Records (5) P09 Hungary 2001 Sell This Version
Prosectura Szép Az Élet!? (Album) Trottel Records, Self-Released (Prosectura) Hungary 2015 Sell This Version
none Prosectura Aki..., azt...(Cass, Album) Not On Label none Unknown Sell This Version

Videos (16) Edit