Esben Amdisen

Esben Amdisen

Profile:
Esben Amdisen spiller rå og uspoleret Folk/Rock, der trækker tråde til både 60′ernes visesangere og nutidens rock-/poptradition. Det er musik der med nærvær og humor portrætterer personer, der bevæger sig i randområdet af samfundet og personligheden. Sangene er på dansk og primært i mol.
Esben har med backingbandet "De blege mænd i sort" netop udgivet vinylalbummet "De lokkende lys" som opfølger til EP'en "Sange i sort" fra 2014Har udgivet 10" Vinylen - Sange i sort i maj 2014 og debut albummet - De lokkende lys - i foråret 2016. Esben har levet et omtumlet liv som kollektivist i udkanten af Århus, som evighedstuderende i
København, som daglejer i et drivhuslandskab med en håndfuld Letter - der ustandseligt frygtede myndighedspersoner, som pladsmand, postbud, cykelsmed og ganske almindelig langtidsledig. Igennem mødet med utallige mennesker i alle disse forskellige miljøer - og med nødvendigheden for at tilpasse sig - har han gjort det til en mærkesag at beskrive sære og utilpassede personligheder.
De blege mænd i sort er:
Troels Hammer - Synthesizer, klaver, percussion og kor
Steffen Buhl Larsen - Elektrisk guitar
Simon Heggum - Bas og kor
Morten Larsen - Trommer og percussion
Sites:
[a4891900]

Artist

Esben Amdisen Discography Tracks

Singles & EPs

PLREC002 Esben Amdisen De lokkende lys(12") Pladeselskabs Records PLREC002 Denmark 2016 Sell This Version
PLREC001 Esben Amdisen Sange i sort(10") Pladeselskabs Records PLREC001 Denmark Unknown Sell This Version