Ma3Ho, aMa He e

Profile:
Genre
Дилеј дилеј дилеј + уште дилеј

Виктор Јовевски - тапани, тропаталки

Исаја Карадаковска - вокал, цедалка за лимони

Мартин Петковски - дилеј, маф, саксија (Џ), мистериозното multi-knob чудовиште, франкенстомп(ЏЏ), гитара, повремено Dancing Tony

Маријана Николовска - бас гитара; модулатор на прстени, memory woman

Past members:
Теодора Шаклевска - бас гитара; позади маската на 10,000 волтниот дух од скуби ду

Ma3Ho, aMa He e (translated: Smooth but it’s not) are an alternative rock band from Bitola, Republic of Macedonia formed in March 2014.
Sites:
Members:

Ma3Ho, aMa He e Discography Tracks

Albums

Ma3Ho, aMa He e - Фкрај album art Ma3Ho, aMa He e Фкрај (Album) Not On Label Macedonia 2014 Sell This Version