Kompleksi Vokal I Ansambl. Keng. Valleve

Variations:

Kompleksi Vokal I Ansambl. Keng. Valleve Discography Tracks

Singles & EPs

(670137), (670138) Kompleksi Vokal I Ansambl. Keng. Valleve - Qeshu Vogelushi I Im / Qeshu Zemer album art T. Tershana / M. Theodhosi Dhe Kompleksi Vokal I Ansambl. Keng. Valleve T. Tershana / M. Theodhosi Dhe Kompleksi Vokal I Ansambl. Keng. Valleve - Qeshu Vogelushi I Im / Qeshu Zemer(Shellac, 10") Pllake Shqipetare, Pllake Shqipetare (670137), (670138) Albania Unknown Sell This Version
(670171), (670172) Kompleksi Vokal I Ansambl. Keng. Valleve - Gazi I Femijve / Kendon Çiftelia album art Kopmleksi Vok. Asambl. Keng. Valleve* / Q. Ketusha Kopmleksi Vok. Asambl. Keng. Valleve* / Q. Ketusha - Gazi I Femijve / Kendon Çiftelia(Shellac, 10") Pllake Shqipetare, Pllake Shqipetare (670171), (670172) Albania Unknown Sell This Version